CHARMANT VAKANTIEHUIS IN EEN – AMERIKA H29

Dit vakantiehuis heeft een fenomenaal uitzicht over een bosvennetje. Dus als je graag wakker wordt met vogelgeluiden, op zoek bent naar stilte, wilt genieten van de natuur, graag mooie fiets- en/of wandeltochten maakt, een prikkelarme omgeving zoekt, geen vakantiehuis op een park wil, een rustplek zoekt om een boek te schrijven, een plek zoekt om te onthaasten, graag na een week cq weekend ‘in het bos’ herboren thuis komt, soms geen sociale verplichtingen wil of geen standaard dertien-in-een-dozijn-huis wil, dan ben jij de huurder die we zoeken!

PS HET HUIS IS NIET GESCHIKT VOOR KINDEREN ONDER DE 14 JAAR!

Indeling: vanuit de hal bereik je het toilet, een slaapkamer en de woonkamer met open keuken. De woonkamer is eigentijds ingericht, heeft glaspuien van plafond tot vloer met schuifpui naar buiten. Vanuit de woonkamer kijk je op de bosven! De moderne keuken beschikt over veel ruimte, een afzuigkap, inductie-kookplaat, koelkast en een vaatwasser. Vanuit de keuken bereik je de tweede slaapkamer en de ruime badkamer met regendouche en wastafel, tevens is daar een infra-rood sauna geplaatst. De tuin loopt naadloos over in het natuurgebied.

Er is een overdekt terras met picknicktafel, waar je gezellig kunt tafelen, ook als de temperatuur goed is maar het wel regent …..

Er is een schuur voor het stallen van de fietsen en daar staat de wasmachine en een kleine vriezer.

Ga eens in het donker naar buiten, kijk en luister. Dit is één van de weinige plaatsen in Nederland waar het nog echt donker kan worden. Geniet van vleermuizen, de maan en de sterren. Met een beetje geluk hoor je de prachtige roep van de bosuil die hier graag komt omdat het hier zo donker is.

Het huis is in 2019 volledig gerenoveerd en voorzien van zonnepanelen en waterontharder.

Natuurgebied Duurentijdt is geen recreatiepark maar een natuurgebied met een ven.  Alle 16 woningeigenaren zijn samen eigenaar van het gebied, dat ze ook gezamenlijk onderhouden.

De huizen zijn zo geplaatst dat rekening is gehouden met ieders privacy. Verder is het streven er zo weinig mogelijk inbreuk te doen op het natuurgebeuren. Er is  parkeergelegenheid voor 1 (één) auto op de parkeerplaats, meerdere voertuigen moeten aan de weg parkeren!

Graag de nachtrust respecteren … géén geluidsoverlast na 22.00 uur!!