Onze recreatiewoning, Boshuis Havik, ligt midden in het natuurgebied de “Zuursche Duinen”.

De woning is, in eigen beheer, nieuw gebouwd in 2013/2014 en is geschikt voor max. 6 personen.

De woning staat midden in het bos op een ruime kavel met veel privacy.

LET OP: HET HUIS IS NIET GESCHIKT VOOR KINDEREN ONDER DE 12 JAAR

i.v.m. HET ONTBREKEN VAN SPEELACCOMODATIES !!

LIEVER GEEN HUISDIEREN!

Graag de nachtrust respecteren … géén geluidsoverlast na 22.00 uur!!

Wilt u reageren dan kunt u contact opnemen via het contactformulier rechtsonder op deze pagina

of rechtstreeks via het emailadres: boshuishavik(at)gmail.com.

Wilt u boeken dat kan dat op de boekingspagina. U krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht.

Klik op de foto voor een fotoserie

Nummer

80 gedachten over “Welkom op de website van Boshuis Havik

 1. Enorm genoten van een weekje in het Boshuis. Een geweldige lokatie, rust alom, vele verschillende soorten vogels, helaas geen eekhoorn gezien. Misschien een volgende keer!

 2. Ruud en Wilmi

  Wij zijn net terug van een weekje in boshuis Havik.
  Een fantastisch huis waarbij je aan alles merkt dat het met zorg is gebouwd en ingericht.
  Wij hebben in de loop der jaren diverse huisjes via Natuurhuisje.nl gehuurd maar nooit zo’n compleet ingericht en ook luxe huis aangetroffen.
  Een verbandtrommel, een tekenpen ( bleek nodig te zijn ), leesbrillen, boodschappentassen, petjes, leesbrillen, douchkapjes, kluisje etc. etc. En dan nog de luxe van een sauna, een infrarood douchecabine, een pelletkachel en een keuken met kwaliteitsspullen.
  Gastvrije ontvangst en bij thuiskomst vonden we een kaart met “Welkkom thuis “.
  Het is er stil, er zijn veel vogels en ’s avonds is het echt donker. Heerlijke plek!

 3. Met 3 vrienden hebben we een lang weekend verbleven in het huis. Wat ons allen opviel was dat het echt een compleet huis is. Alles wat je nodig hebt is aanwezig en je komt niets te kort. De douche is modern en erg prettig (regendouche), de bedden liggen prima en de keuken is van alle gemakken voorzien. En daarnaast is er echt van alles aanwezig zoals petjes, tassen, verrekijkers, verbanddozen, compleet keukengerei, handdoeken etc
  Aan de achterkant is een terras waar je lekker kan relaxen en uitkijkt op/in het bos. Het is erg rustig en je hoort eigenlijk alleen de vogels. Er zijn in de omgeving meerdere huisjes maar die zie je vrijwel niet.
  We zijn ook enthousiast ontvangen door Yvonne (eigenaresse) en die geeft ook de indruk dat ze er graag voor zorgen dat het je aan niets ontbreekt.
  Wij zijn van plan om nog eens terug te gaan.

 4. Met 5 volwassen verbleven wij 4 dagen in dit heerlijke boshuis. Het huis is met heel veel liefde, zorg en smaak ingericht. Het was werkelijk een luxe verblijf midden in het bos. Helaas viel het weer tegen maar het regenscherm maakte het mogelijk om toch heerlijk buiten te zitten en te genieten van alle vogels die voortdurend af en aan vliegen. Ook de 2 slaapkamers (waar ik niet echt van te voren foto’s van kon vinden) zijn best ruim, ieder met 2 losse bedden met goede matrassen. Ook een prachtige heerlijke sauna. Van de 1e etage zouden jullie best nog wat extra foto’s mogen plaatsen om toekomstige bezoekers een vollediger beeld te geven. Heerlijk geslapen terwijl de regen op het schuine dak sloeg. Er is echt aan alles gedacht, zelfs verrekijkers, brillen. Een fantastisch huis, met oog voor detail gebouwd en ingericht.
  Een groot compliment, ook voor de gastvrije ontvangst!

 5. Wij zijn op 18 augustus 2018 voor de tweede keer naar het mooie huis in het bos ,van Yvonne en René geweest.Het waren weer twee heerlijke weken, we hebben echt genoten.We hebben 200 kilometer gefiets en veel gezien. Jullie gastvrij heid is super en als er iets was dan werd het snel opgelost.We komen gauw weer terug naar boshuishavik hier kom je echt tot rust.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *